Τριήμερο Εικαστικό – Παιδαγωγικό Σεμινάριο στην ΑΣΚΤ

Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ναυπάκτου. Εικαστικός εκπαιδευτικός: Σοφία Σιδηροπούλου

Η Ένωση προγραμματίζει όπως κάθε χρόνο τη διοργάνωση των χειμερινών σεμιναρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και ομαδικών μαθητικών εκθέσεων πανελλαδικά.

Το θέμα «Αναδημιουργώ, Ανακυκλώνοντας» το οποίο αποφασίστηκε για τις ομαδικές μαθητικές εκθέσεις, θα αποτελέσει τον κεντρικό άξονα και για τα σεμινάρια.

Οι εισηγήσεις – παρουσιάσεις εργαστηρίων θα περιστραφούν γύρω από εικαστικά-παιδαγωγικά θέματα που αφορούν στο συγκεκριμένο θέμα, χωρίς να αποκλείονται προσεγγίσεις άλλων θεματικών ενοτήτων.

Το τριήμερο σεμινάριο της Αθήνας, προγραμματίζεται για τις 8-10 Φεβρουαρίου 2018 στην ΑΣΚΤ.

Ζητούμε από συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετέχουν με 15λεπτες παρουσιάσεις ή και εργαστήρια, να μας ενημερώσουν έγκαιρα, μέχρι 31 Ιανουαρίου 2018.
Έχει δοθεί η έγκριση άδειας από το ΥΠΕΠΘ για την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 και θα αφορά τους εικαστικούς εκπαιδευτικούς (ΠΕ08) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας. (κατεβάστε την έγκριση του ΥΠΕΠΘ)

Θα δοθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης.

Το σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι διδάσκουν στην  Αττική και συγκεκριμένους νομούς που παραθέτουμε. (Νομοί: Αττικής, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Χανίων, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Χίου, Λέσβου, Σάμου).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημειώνουμε ότι άδεια για επιμορφωτικούς και επιστημονικούς λόγους,  δικαιούνται όπως οι μόνιμοι και οι αναπληρωτές!

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιευτεί στις αρχές Φεβρουαρίου 2018

Ένα σχόλιο:

  1. Pingback: «Αναδημιουργώ, Ανακυκλώνοντας»: Εικαστικό – Παιδαγωγικό Σεμινάριο της Ένωσης Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων – Σχολικές Δραστηριό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.