Περί

Η παρούσα ιστοσελίδα είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων (ΕΝ.ΕΚ.Ε.Μ. και για συντομία Ένωση). Κύριος σκοπός της είναι η προβολή του έργου της Ένωσης & των μελών της αλλά και η ενημέρωση και επικοινωνία μεταξύ των μελών. Κύρια άρθρα όπως ανακοινώσεις, δελτία τύπου, ενημερώσεις κά δημοσιεύονται ως αποφάσεις του εκάστοτε ΔΣ της Ένωσης ή άλλων οργάνων της (Γ.Σ κά).

πολιτική απορρήτου και όροι χρήσης

Στην ιστοσελίδα παρουσιάζονται και άρθρα μελών της Ένωσης ή μπορεί να ανα-δημοσιεύονται και άρθρα τρίτων. Απόψεις που παρουσιάζονται σε αυτά τα άρθρα δεν εκφράζουν απαραιτήτως τις θέσεις της Ένωσης  αλλά είναι προσωπικές και πιθανά κάποιες να εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τους αρθρογράφους που τις διατυπώνουν ενώ για το περιεχόμενο τους ευθύνεται αποκλειστικά ο ίδιος ο χρήστης που προέβη στην δημοσίευση. Με τη σύνταξη και δημοσίευση άρθρου οι συντάκτες αυτόματα αποδέχονται ότι φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την νομιμότητα του περιεχομένου των άρθρων τους, για ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή προσωπικών δεδομένων, αλλά και για την ορθότητά του και η Ένωση, το www.art-teachers.com και κάθε υποτομέας του (subdomain) δεν φέρουν καμία ευθύνη.

Μέσω της www.art-teachers.com μπορεί να παρέχονται κατά καιρούς ενημερωτικές πληροφορίες για τη σχετική με την εκπαίδευση νομοθεσία ή άλλες σχετικές πληροφορίες. Κανένας χρήστης/μέλος της Ένωσης και της παρούσης ιστοσελίδας δεν πρέπει να παραλείπει ενέργειες και να στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε αυτές τις πληροφορίες και η Ένωση δεν φέρει καμία ευθύνη για παραλείψεις των χρηστών της ιστοσελίδας.

Οποιαδήποτε αναπαραγωγή τμήματος ή ολόκληρων των άρθρων πρέπει να αναφέρει την ιστοσελίδα ως πηγή όπως και τον συγγραφέα του άρθρου και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς με στόχο οικονομικό όφελος. Πολλά από τα άρθρα (ή και φωτογραφίες σε άρθρα) ίσως αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού τους και ως τέτοια προστατεύονται από τους νόμους σχετικά με Πνευματική ιδιοκτησία ή πνευματικά δικαιώματα ή copyright. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή όλου ή τμήματος άρθρου, η τροποποίηση, η αλλοίωση ή η δημιουργία παραγώγων, διασκευών κά («ηθικό» δικαίωμα δημιουργού) με σκοπό οικονομικό ή άλλο όφελος (άμεσο ή έμμεσο) χωρίς την έγγραφη άδεια του δημιουργού ακόμη και αν γίνεται αναφορά στο όνομά του.

Μέσω συνδέσμων(links) και για την διευκόλυνση των επισκεπτών μπορεί να παρέχεται πρόσβαση σε ιστοσελίδες τρίτων. Η παροχή αυτής της διευκόλυνσης μέσω links δεν σημαίνει ότι το www.art-teachers.com και η Ένωση εγκρίνουν ή αποδέχονται το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων όπως και δεν ευθύνονται για την διακοπή κάθε παρόμοιας διευκόλυνσης. Η πρόσβαση και χρήση αυτής της υπηρεσίας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη κάθε επισκέπτη.

Η ιστοσελίδα ΔΕΝ παρέχει δυνατότητα αυτόματης εγγραφής αναγνωστών/λίστας αλληλογραφίας/μελών κά και ως εκ τούτου ΔΕΝ συλλέγει προσωπικά στοιχεία επισκεπτών της. Για την χρήση cookies δείτε εδώ

Ωστόσο το www.art-teachers.com, ως μέσο προβολής και επικοινωνίας συλλογικού φορέα, δύναται να διατηρεί αρχείο με τα προσωπικά στοιχεία των μελών της Ένωσης όπως αυτά έχουν κατατεθεί από τα ίδια τα μέλη και όπως εμφανίζονται στο μητρώο μελών της Ένωσης. Τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν δικαίωμα χρήσης περαιτέρω υπηρεσιών της ιστοσελίδας όπως αρθρογραφία, επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων κά. Η εγγραφή στις υπηρεσίες της ιστοσελίδας (και η διαγραφή) γίνεται με μη αυτοματοποιημένο τρόπο και μόνο μέσω επικοινωνίας με το ΔΣ της Ένωσης.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά