Ο Πολυχώρος Designer’s Dot Gallery παρουσιάζει την ομαδική έκθεση 10 Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών με τίτλο: “Evolution”.
Οι καλλιτέχνες, σε αυτή την παρουσίαση της δουλειάς τους, θέλουν να δείξουν την εξέλιξη της πορείας τους από το χθες στο σήμερα, τις αλλαγές της έμπνευσης, τις επιρροές του χώρου και του χρόνου και ότι άλλο έχουν καταγράψει με τα μάτια της ψυχής τους, όταν η Τέχνη παίζει μαζί τους αναπάντεχα παιχνίδια σε κάθε δημιουργική τους στιγμή.
Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μεγάλες διαφορές από το τότε στο τώρα και να αναρωτηθούμε αν δύο έργα ανήκουν στον ίδιο ή σε διαφορετικό καλλιτέχνη.
Συμμετέχουν:
Φαίη αναγνωστοπούλου Ελλάδα Κωνσταντίνος Μπεδία Αλβανία Αλέξανδρος Βακιρτζής Ελλάδα Παντελής Δημητρίου Ελλάδα Gabriel Grama Ρουμανία Maya Green U.S.A Jean-Philippe Gueant Γαλλία Στέλιος Κουτρούλης Ελλάδα Χρήστος Παπαδημητρίου Ελβετία Κοραλία Παπαθανασοπούλου Ελλάδα Pedro Diogo Pires Πορτογαλία
Εγκαίνια: Δευτέρα, 11.1.2010, ώρα 19.00 Διάρκεια έκθεσης:Παρασκευή, 29.1.2010, ώρα 21.00
Μελαντίας 8 και Ηλιουπόλεως, Παγκράτι (Διασταύρωση Ηλιουπόλεως και Φιλολάου)
Επιμέλεια : Κοραλία Παπαθανασοπούλου Συντονισμός : Αμαλίτα Κατσαντώνη Τηλ. 6944.377.828
|