HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΑιτήσεις ΠΕ08 για μετάταξη σε ΑΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Αιτήσεις ΠΕ08 για μετάταξη σε ΑΕΑ

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων ενημερώνει τους μόνιμους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ότι σύμφωνα με το Ν.4452/15-2-2017 ΦΕΚ17 τεύχος Α άρθρο 20 παρ. 4α, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση μετάταξης στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης για να διδάξουν με πλήρες ωράριο, γνωστικά αντικείμενα του κλάδου μας.

α) θεωρητικά

β) εργαστηριακά (ζωγραφική, υλικά, ψηφιδωτό, κεραμική, αγιογραφία)

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι 30-3-2017.

Παρόλο που τα τυπικά προσόντα που ζητούνται είναι αυξημένα, επειδή στο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο, δεν έχει αναλάβει ποτέ έως σήμερα, τα μαθήματά μας εικαστικός εκπαιδευτικός, είναι σημαντικό να καλυφθεί η θέση αυτή από συνάδελφο.

Ακόμα και με το πτυχίο μόνον, να υποβάλουν αίτηση οι ενδιαφερόμενοι, διότι εδώ και 5 έτη, τα μαθήματά μας, διδάσκει αποσπασμένη Θεολόγος χωρίς πτυχίο Σχολής Καλών Τεχνών.

Για το θέμα αυτό, η Ένωση έχει ήδη προβεί σε καταγγελία στον Υπουργό Παιδείας   σε φορείς του Υπουργείου Παιδείας και στο Συνήγορο του Πολίτη.

Γίνεται αντιληπτό, πόσο αναγκαίο είναι να κατοχυρώνουμε τα επαγγελματικά μας δικαιώματα.

Για σχετικές πληροφορίες του προγράμματος σπουδών της   Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, απευθυνθείτε στη Γραμματεία

Τηλ. 2310397716 2310301784 κ. Βούβαρη Γεωργία

Επισυνάπτουμε το σχετικό νόμο 4452/2017 - ΦΕΚ 17/Α/15-2-2017

Κατεβάστε την ανακοίνωση από εδώ