Σεμινάριο Β. Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη 6-8 Απριλίου 2017

Προετοιμασία σεμιναρίου και ομαδικής μαθητικής έκθεσης στη Θεσσαλονίκη Απρίλιο – Μάιο 2017 «Αποτυπώματα - χρώματα - συναισθήματα»

seminario-NWelladas mmst

1. Τριήμερο σεμινάριο Β. Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη 6-8 Απριλίου 2017 στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Αγαπητοί συνάδελφοι Β. Ελλάδας Σας ενημερώνουμε ότι το ετήσιο τριήμερο σεμινάριο Β. Ελλάδας και φέτος θα πραγματοποιηθεί στο υπέροχο χώρο του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στις 6-8 Απριλίου 2017. Οι ημερομηνίες που είχε ελεύθερες το Μουσείο ήταν μόνο αυτές, δηλαδή λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία για τις γιορτές του Πάσχα, οι οποίες φέτος πέφτουν λίγο νωρίς.

Μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα του σεμιναρίου στην ΑΣΚΤ, Φεβρ. 2017

Ο Τσαρούχης και η τετραχρωμίαΗ ξενάγηση στο Μουσείο Μπενάκη που θα γίνει την Παρασκευή 3/2 από την Ευφροσύνη Δοξιάδη με θέμα «Ο Τσαρούχης και η τετραχρωμία», θα γίνει στις 3μμ και όχι στις 4μμ. Με είσοδο 4€ το άτομο.

Η συνάντησή μας, χωρίς καθυστέρηση, θα είναι έξω από το Μουσείο στις 14:45 ώστε η έναρξη της ξενάγησης να είναι ακριβώς στις 3μμ.

Αποτυπώματα - Χρώματα - Συναισθήματα, παιδαγωγικό σεμινάριο στην ΑΣΚΤ, 2-4 Φεβρουαρίου 2017

Με αφορμή τη διοργάνωση των ομαδικών μαθητικών εκθέσεων πανελλαδικά, που προγραμματίζονται από την Ένωση την Άνοιξη 2017, το θέμα των χειμερινών σεμιναρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι το ίδιο με αυτό των εκθέσεων, «Αποτυπώματα - Χρώματα - Συναισθήματα», με το βασικό του περιεχόμενο να περιστρέφεται γύρω από αυτό το θέμα.

"ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ - ΧΡΩΜΑΤΑ - ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ" Πρόγραμμα Τριήμερου Εικαστικού – Παιδαγωγικού Σεμιναρίου

πρόγραμμα σεμιναριου αποτυπώματα, χρώματα, συναισθήματα

«ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ - ΧΡΩΜΑΤΑ - ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ» Πρόγραμμα Τριήμερου Εικαστικού – Παιδαγωγικού Σεμιναρίου στην αίθουσα κινηματογράφου ΑΣΚΤ (Πειραιώς 256) από Πέμπτη 2 έως και Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017