HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΔιεκδικήσεις

Κάλεσμα για άγρυπνη ματιά και ενεργητική παρέμβαση με καταγγελίες διοικητικών παρατυπιών για ΠΕ08

6f24710036e4b64d0919199546666dbf-620x330

Η Ένωση  μετά από επανειλημμένες καταγγελίες των μελών της (μόνιμων και αναπληρωτών), σχετικά με τα δηλωθέντα κενά ανά περιοχή, τις διαδικασίες τοποθετήσεων και μετά τις προσωπικές και ομαδικές διεκδικήσεις τους στις κατά τόπους Διευθύνσεις, σωματεία και Αιρετούς των ΠΥΣΔΕ - ΠΥΣΠΕ, απευθύνθηκε σε δικηγόρο με ειδίκευση στο Διοικητικό Δίκαιο για να διερευνήσει το περιθώριο νομικών ενεργειών.

Ψήφισμα διαμαρτυρίας των Εικαστικών Εκπαιδευτικών ΠΕ08

thumbnail 1231655 733538509995218 1814536656 n 1

Σήμερα, Πέμπτη 30 Ιουνίου, συγκεντρωθήκαμε στο αμφιθέατρο της ΑΣΚΤ Αθήνας εικαστικοί εκπαιδευτικοί που υπηρετούμε στην Α/θμια και την Β/θμια εκπαίδευση, είτε ως μόνιμοι είτε ως αναπληρωτές, για να διαμαρτυρηθούμε για τις επικείμενες αλλαγές που δρομολογούνται από το ΥΠΠΕΘ για τη λειτουργία των δημόσιων σχολείων.

Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων: Κάλεσμα στην ΑΣΚΤ την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

anapl

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, ώρα 7μμ
Αμφιθέατρο ΑΣΚΤ
    Παρκαρισμένοι εκπαιδευτικοί και η σφαγή των αναπληρωτών
           Όλη η λογική του υπουργείου εν όψει Σεπτέμβρη. Πλέον δεν κρύβονται.

Υπόμνημα διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση της Εικαστικής αγωγής και το μάθημα των Εικαστικών στην εκπαίδευση

50175-532-11-960

Υπόμνημα διαμαρτυρίας του Σωματείου μας προς το Υπουργείο παιδείας για την υποβάθμιση της Εικαστικής αγωγής και του μαθήματος των Εικαστικών στην Π/θμια, Δ/θμια, στην τυπική, άτυπη και άλλη εκπαίδευση.

Ραδιοφωνική εκπομπή για την εκτόπιση των μαθημάτων Αισθητικής Αγωγής από την ΠΕ

img 2424

Αναμόρφωση της εκπαίδευσης: βήματα εμπρός ή οπισθοδρόμηση;

10-6-2016

Αισθητική Αγωγή #ad_hoc στο Radio magazen.gr

https://atsag.wordpress.com/2016/06/11/ad_hoc-music-and-arts-education/  Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, στις 6-8 το απόγευμα, συντονίστηκε

‪#‎ad_hoc‬ εκπομπή στο Radio magazen.gr

με αφορμή την επικείμενη εκτόπιση των μαθημάτων Αισθητικής Αγωγής (εικαστικά, Θεατρική Αγωγή και Μουσική) από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Page 1 of 45