Σεμινάριο – Εργαστήριο στην ΑΣΚΤ Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι η Ένωσή μας προγραμματίζει

  • Τρίωρο Σεμινάριο – Εργαστήριο στην ΑΣΚΤ, Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 ώρες 18:00 – 21:00 για την ευρύτερη συμμετοχή των μελών της  στην υποστήριξη και προβολή του έργου των εικαστικών εκπαιδευτικών μέσω αναβάθμισης της ιστοσελίδας μας.

Το σεμινάριο – εργαστήριο με τίτλο «Διαχείριση συνεργατικών εργαλείων web2 για την προβολή, προώθηση, ανάπτυξη και διαμοιρασμό εκπαιδευτικού υλικού εικαστικών μαθημάτων» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου στην αίθουσα Γραφιστικής της ΑΣΚΤ ώρες 6-9μμ. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους λάπτοπ ή τάμπλετ, ή κινητό τηλέφωνο (Smart Phone) με δυνατότητα σύνδεσης και πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Εισηγητές : Φοίβος Σοφικίτης, Γιάννης Ζωγάκης

Σημειώνουμε ότι στο εργαστήριο, το οποίο δεν έχει κόστος συμμετοχής,  θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων, από αυτούς που θα δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, απαντώντας στο e-mail της Ένωσης, αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και e-mail, μέχρι και τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2016.

  • Προετοιμασία του ετήσιου Συνεδρίου της Ένωσης στην ΑΣΚΤ, 4-9 Σεπτέμβρη 2017

Βρισκόμαστε κοντά στη λήξη της σχολικής χρονιάς και προετοιμάζουμε το ετήσιο Συνέδριο της Ένωσης, το οποίο προγραμματίζεται για τις 4-9 Σεπτεμβρίου 2017.

Αναμένουμε απαντήσεις στις αιτήσεις μας από την ΑΣΚΤ και το Υπ. Παιδείας. Γι αυτές θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Όσον αφορά στο περιεχόμενό του, ζητούμε τη συμμετοχή σας, τόσο των νέων όσο και των παλαιότερων συναδέλφων με παρουσιάσεις 10λεπτων εργασιών, με πολλές εικόνες και ολιγόλογη θεωρητική  προσέγγιση. Προτείνουμε τις παρακάτω θεματικές ενότητες.

  1. Ατομικές ασκήσεις βασισμένες στο Α.Π.Σ.
  2. Ομαδικές εργασίες (πρότζεκτ ή άτυπα πρότζεκτ)
  3. Σχολικές γιορτές, μια ευκαιρία ανάδειξης του ρόλου μας.
  4. Δράσεις εντός ή εκτός σχολικού χώρου.
  5. Το φτωχό σχολείο. Μάθημα εικαστικών με τα ελάχιστα.
  6. Σχολείο στην περιφέρεια. Πρώτη γνωριμία των μαθητών με την τέχνη.
  7. Σχολείο και τοπική κοινωνία. Η τέχνη ως εργαλείο κοινωνικής χειραφέτησης.

…και ότι άλλο θεωρείτε ότι έχει ενδιαφέρον.

Παρακαλούμε να μας δηλώσετε τη συμμετοχή σας e-mail της Ένωσης στο έγκαιρα, μέχρι τέλος Ιουνίου, ώστε να σας συμπεριλάβουμε στο Πρόγραμμα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.