Δωρεάν χορήγηση εκδοτικού υλικού στα νέα μέλη της Ένωσης

Banksy_002.jpg
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας αποφάσισε τη συνέχιση της δωρεάν χορήγησης εκδοτικού υλικού στα νέα μέλη της. Συγκεκριμένα διανέμονται 13 τεύχη της Εικαστικής Παιδείας από Νο6 έως Νο18, αξίας 100€.

Τα τεύχη Νο1 έως Νο3 έχουν εξαντληθεί, ενώ το Νο4 και Νο5 προσφέρονται με έκπτωση.
Το νέο τεύχος Νο 29 διατίθεται επίσης δωρεάν με την ετήσια συνδρομή.

 

Η διάθεση των περιοδικών γίνεται κάθε Τετάρτη 19:00 – 21:00,
στα Γραφεία της Ένωσης στην Αθήνα (Παπαναστασίου 49 Αθήνα κοντά στον ηλ. σταθμό Αγ. Νικολάου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία
Τηλ.:  210 8321783 / 6977904185).
Το βάρος των περιοδικών είναι επτά κιλά και για τη μεταφορά τους είναι χρήσιμο σχετικό σακίδιο.

Για τη διάθεση στην περιφέρεια θα αποστέλλονται ταχυδρομικώς, μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου. Κόστος αποστολής 15€.

Προϋπόθεση για τη χορήγηση του υλικού, είναι η εγγραφή στην Ένωση (Εγγραφή και ετήσια συνδρομή 25€) με την προσκόμιση αντίγραφου πτυχίου ΑΣΚΤ και βεβαίωσης από τη Διεύθυνση του σχολείου, με την οποία θα πιστοποιείται ότι διδάσκετε το μάθημα των Εικαστικών.

Ο κάθε καλλιτέχνης που θα βρεθεί στην εκπαίδευση χρήσιμο είναι να έχει στα χέρια του όλη τη σειρά των περιοδικών «ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ». Ανεξάρτητα σε ποια βαθμίδα θα διδάξει μπορεί να επιλέξει θέματα και να τα προσαρμόσει αντίστοιχα στη διδασκαλία του.
Τα τεύχη της Εικαστικής Παιδείας από το Νο 19 έως και το Νο 28, πωλούνται με μεγάλη έκπτωση, και είναι σκόπιμο το κάθε μέλος της Ένωσης να φροντίσει να προμηθευτεί όλη τη σειρά, τόσο για το προσωπικό του όφελος, όσο και για την οικονομική ενίσχυση της Ένωσης.
Παραθέτουμε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο όλων των εκδόσεων της Ένωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.