ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΥΧΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

eikastiki_paideia_doreanD.jpg

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΥΧΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Ενώ συνεχίζεται η δωρεάν χορήγηση εκδοτικού υλικού στα νέα μέλη της Ένωσης

 

Όπως γνωρίζετε από το 2010 που αρκετοί καλλιτέχνες εκπαιδευτικοί μέσω ΕΣΠΑ προσλήφθηκαν ως αναπληρωτές στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, αποφασίστηκε η δωρεάν χορήγηση μεγάλου μέρους περιοδικών της Εικαστικής Παιδείας. Μέχρι σήμερα συνεχίζεται η διανομή στα νέα μέλη μας, 13 τευχών της Εικαστικής Παιδείας από Νο6 έως Νο18, αξίας 100€.

Νέα απόφαση ΔΣ για τα μέλη της Ένωσης που είναι μόνιμοι στην Εκπαίδευση

Κάθε συνάδελφος καλλιτέχνης που είναι εκπαιδευτικός, είναι χρήσιμο να προμηθευτεί όλη τη σειρά των περιοδικών «ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ». Ανεξάρτητα σε ποια βαθμίδα θα διδάξει μπορεί να επιλέξει θέματα και να τα προσαρμόσει αντίστοιχα στη διδασκαλία του.

Με νέα απόφαση του ΔΣ, η οποία κατ’ αρχήν απευθύνεται στα μέλη της Ένωσης που είναι μόνιμοι στην εκπαίδευση, θα διανεμηθούν δωρεάν τεύχη της Εικαστικής Παιδείας, που μέχρι τώρα για διάφορους λόγους δεν έχουν προμηθευτεί.

Ο κάθε συνάδελφος που ενδιαφέρεται για την προσφορά, θα αναζητήσει στη βιβλιοθήκη του, αν έχει ολοκληρωμένη τη σειρά της Εικαστικής Παιδείας από το Νο 4 έως το Νο 30.
Τα τεύχη που θα διαπιστώσει ότι για διάφορους λόγους του λείπουν, μπορεί να τα προμηθευτεί δωρεάν από την Ένωση, με την προϋπόθεση να έχει τακτοποιήσει τις ετήσιες συνδρομές του από το 2010 έως 2014.
(Έχει ήδη αποσταλεί ηλεκτρονικά, ατομική οικονομική ενημέρωση των μελών, για τις οφειλές συνδρομών προς την Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων).

Η διανομή θα γίνεται στα Γραφεία της Ένωσης (Παπαναστασίου 49 κοντά στον ηλ. Σταθμό Αγ. Νικολάου), στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, στις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014, ώρες: 11:00-14:00
Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014, ώρες: 11:00-14:00

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015, ώρες: 11:00-14:00
Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015, ώρες: 11:00-14:00 και 18:00-21:00

Με την παραπάνω απόφαση ευελπιστούμε τόσο στην ελάφρυνση των μελών μας, όσο και στην ενίσχυση της Ένωσης μέσω της τακτοποίησης των ετήσιων συνδρομών.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων
Η Γραμματέας Η Πρόεδρος
Ν. Παληοκώστα Ζ. Χατζή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.