Εκδόθηκε η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Νο33, έτος 2017

Εκδόθηκε η νέα «ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ» Νο33, έτος 2017 και θα διατίθεται στο ετήσιο Συνέδριο της Ένωσης που θα γίνει στην ΑΣΚΤ από 4 έως 9 Σεπτεμβρίου 2017.

εικαστική παιδεία τεύχος 33, 2017Στο τεύχος περιέχονται:

  • Στις σελίδες “Σκέψεις πάνω στην Τέχνη” αποσπάσματα από την “7η διάλεξη” του Άγγλου ζωγράφου του 18ου αιώνα, Τζόσουα Ρέυνολτς προς τους σπουδαστές, όπου αναλύει τις αντιλήψεις του για την Τέχνη.
  • Απομαγνητοφωνημένη ομιλία της Ευφροσύνης Δοξιάδη για την τετραχρωμία και τον χρωματισμό των αγαλμάτων από μάρμαρο στην Αρχαία Ελλάδα.
  • Παρουσιάσεις εργασιών των εικαστικών εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στα Σεμινάρια Αθήνας και Θεσσαλονίκης για τη χρονιά 2016-17, δραστηριότητες της Ένωσης και εργασιακά θέματα που αφορούν τους εικαστικούς εκπαιδευτικούς.
  • Αφιέρωμα για το έργο των εικαστικών δασκάλων που έφυγαν πρόσφατα: Γ.Λάππα, Δ.Μυταρά, Γ.Μανιατάκο, Γ.Βαλαβανίδη, Α.Πυρουνίδη, Γ.Κουνέλη.

αφιέρωμα Γ.Λάππα, Δ.Μυταρά, Γ.Μανιατάκο, Γ.Βαλαβανίδη, Α.Πυρουνίδη, Γ.Κουνέλη.

Το τεύχος 33 και όλη η σειρά του περιοδικού Εικαστική Παιδεία διανέμεται δωρεάν στα νέα και παλαιά μέλη της Ένωσης, εικαστικούς εκπαιδευτικούς στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αναπληρωτές και μόνιμους των Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων. Προϋπόθεση για τη χορήγηση είναι η εγγραφή στην Ένωση με την προσκόμιση αντίγραφου πτυχίου ΑΣΚΤ και βεβαίωση από τη Διεύθυνση του σχολείου, με την οποία θα πιστοποιείται η διδασκαλία του μαθήματος των Εικαστικών από τον αιτούντα.

2 σχόλια:

 1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΒΟΣ

  γράφετε παραπάνω: Το τεύχος 33 και όλη η σειρά του περιοδικού Εικαστική Παιδεία διανέμεται δωρεάν στα νέα και παλαιά μέλη της Ένωσης, εικαστικούς εκπαιδευτικούς στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αναπληρωτές και μόνιμους των Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων.
  Θέλω να μου πείτε σας παρακαλώ. Μπορώ να παραγγείλω όποια περιοδικά της Εικαστικής Παιδείας θέλω και θα επιβαρυνθώ μόνο με τα έξοδα αποστολής ή θα επιβαρυνθώ με το κόστος των περιοδικών αλλά όχι τα έξοδα αποστολής;…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.