Ξεκίνησαν τα χειμερινά σεμινάρια της Ένωσης

Ξεκίνησαν τα χειμερινά σεμινάρια της Ένωσης στην ΑΣΚΤ

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 ξεκίνησαν με επιτυχία τα χειμερινά σεμινάρια της Ένωσης στην Αίθουσα της διδακτικής Τέχνης της ΑΣΚΤ στην Αθήνα.

{imageshow sl=14 sc=4 /}

Η έναρξη του πρώτου κύκλου των σεμιναρίων γνωριμίας με τη θεραπεία μέσω των εικαστικών (Art Therapy), έγινε με τη συμμετοχή 40 εκπαιδευτικών εικαστικών, μέλη της Ένωσης και φίλων. Τόσο ο χώρος της αίθουσας διδακτικής της Τέχνης που ήταν ζεστός και φιλόξενος, όσο και η παρουσίαση του θέματος από την εισηγήτρια με τα εργαστήρια που ακολούθησαν, δημιούργησαν σε όλους μας ευχάριστες εντυπώσεις. Με την ευχή για μια καλή χρονιά έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

***************
Υπενθυμίζουμε ότι ο δεύτερο κύκλος που θα ακολουθήσει θα είναι το Φεβρουάριο – Μάρτιο με τις ίδιες θεματικές ενότητες, σε τρεις τρίωρες συναντήσεις, στις ημερομηνίες Σάββατο 2, 9 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου 2013, ώρες 12:00-15:00 στην αίθουσα Διδακτικής της Τέχνης στην ΑΣΚΤ (Πειραιώς 256). (Λόγω εξεταστικής περιόδου η ΑΣΚΤ δεν παραχωρεί την αίθουσα Διδακτικής της Τέχνης την Παρασκευή αλλά το Σάββατο).

 

****************

Το ενδιαφέρον για τη συμμετοχή στα παραπάνω σεμινάρια είναι μεγάλο και ενώ ο κατάλογος συμμετεχόντων στο δεύτερο κύκλο πλησιάζει να συμπληρωθεί, ζητήθηκε επίμονα από μέλη μας που είναι στην περιφέρεια και δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση στις τρεις ξεχωριστές συναντήσεις των δύο πρώτων κύκλων, να επαναληφθεί τρίτος κύκλος ένα Σαββατοκύριακο.

Για την εκπλήρωση της παραπάνω επιθυμίας προγραμματίζεται τρίτος κύκλος το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου 2013 με τα τρία τρίωρα και τις ίδιες θεματικές ενότητες στον ίδιο χώρο.

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 ώρες 12:00-15:00 και 14:30-19:30

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 ώρες 12:00-15:00

Για τις εγγραφές ισχύουν τα ίδια. Τα παραθέτουμε παρακάτω για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων και επισυνάπτουμε επεξηγήσεις της εισηγήτριας.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων κάθε εργαστηρίου δεν θα ξεπερνάει τα 40 άτομα. Το κάθε ένα από τα τρία εργαστήρια θα είναι αυτοτελές και με διαφορετική θεματική ενότητα. (Επισυνάπτεται το περιεχόμενο των θεματικών ενοτήτων) Για τα παραπάνω σεμινάρια θα υπάρχει το συμβολικό ποσό συμμετοχής των 25€ το κάθε τρίωρο, σύνολο σεμιναρίου με τα τρία τρίωρα 75€.

Για τα μέλη της Ένωσης η συμμετοχή σε ένα τρίωρο εργαστήριο 25 €, για δύο τρίωρα 40 € και για τρία τρίωρα 55 €.
Η τιμή αυτή ανταποκρίνεται στην αμοιβή του εκπαιδευτή, στα υλικά των εργαστηρίων και στην ενίσχυση της Ένωσης. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Ένωσης (enosieem@gmail.com) και τηρείται σειρά προτεραιότητας μέχρι τον αριθμό 40.

Η κράτηση της θέσης για το δεύτερο και τρίτο κύκλο γίνεται με προκαταβολή 25€ . Η τακτοποίηση μπορεί να γίνει στα γραφεία της Ένωσης βραδινές ώρες 7-10 μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ή με ταχυδρομική επιταγή (+4€ ταχυδρομικά τέλη), στα παρακάτω στοιχεία: Ζωή Χατζή του Δημητρίου. Ταχ. Δ/νση της Ένωσης: Παπαναστασίου 49 10445 Αθήνα. Επίσης όσοι δεν έχετε τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή σας στην Ένωση, παρακαλούμε πολύ να το φροντίσετε.

Για το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Η Γραμματέας: Ν. Παληοκώστα, Η Πρόεδρος:  Ζ. Χατζή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.