Ξενάγηση στη Νοηματική Γλώσσα

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης οργανώνει την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 7 μ.μ. ξενάγηση στην ελληνική νοηματική γλώσσα στην αναδρομική έκθεση του Δημήτρη Αληθεινού.

 

Η ξενάγηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ε.Μ.Σ.Τ. με τη Μονάδα Ακαδημαϊκής Στήριξης και Προσβασιμότητας Φοιτητών με Αναπηρία της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. Απευθύνεται στους κωφούς φοιτητές και αποφοίτους της Α.Σ.Κ.Τ. και είναι ανοικτή για όλα τα μέλη της κοινότητας των κωφών καθώς και για το ευρύ κοινό.

Η ξενάγηση θα γίνει από την επιμελήτρια εκπαίδευσης του ΕΜΣΤ κ. Μαρίνα Τσέκου με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα από την κ. Ουρανία Αναστασιάδου, επιστημονική υπεύθυνη της Μονάδας Α.Σ.Π.Φ.μεΑ. της Α.Σ.Κ.Τ.

Η ξενάγηση στο έργο του Αληθεινού που αναπτύσσει μία διαδραστική σχέση με τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες επιλέχθηκε ως μία πρόταση διαλόγου με την τοπική κοινότητα κωφών και την κουλτούρα που αναπτύσσει ως γλωσσική και πολιτιστική μειονότητα.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 στις 19:00
Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17 -19 & Ρηγίλλης
Είσοδος ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μαρίνα Τσέκου, Ε.Μ.Σ.Τ.: marina.tsekou@emst.gr

Ουρανία Αναστασιάδου, Α.Σ.Κ.Τ.: anasta@otenet.gr

και στο φαξ 210 – 9245200

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.