Πολιτιστική Λέσχη ΟΛΜΕ

Συνάδελφοι/ισσες καλησπέρα.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε τη δημιουργία Πολιτιστικής Λέσχης της ΟΛΜΕ. Την ευθύνη της λειτουργίας θα έχει το ΚΕΜΕΤΕ (κέντρο μελετών και τεκμηρίωσης) της ΟΛΜΕ.

Σκοπός μας θα είναι να λειτουργήσουν διάφορα τμήματα (θεωρητικά ή πρακτικά). Δεν υπάρχει περιορισμός στη θεματική που μπορεί να καλύπτουν τα τμήματα. Από μουσική έως αθλητισμό, από θεωρητικά σεμινάρια έως βιωματικά εργαστήρια. Το εύρος του Πολιτισμού είναι άπειρο, το ίδιο και η φαντασία.

Απευθυνόμαστε σε εσάς γιατί τα εργαστήρια/μαθήματα/ σεμινάρια θα δημιουργηθούν σε εθελοντική βάση. Αναζητούμε εθελοντές εισηγητές/εκπαιδευτές που θα αναλάβουν οποιοδήποτε αντικείμενο-θέμα επιθυμούν – εισηγηθούν και θα είναι διαθέσιμοι να συνεισφέρουν μία ή δύο ώρες την εβδομάδα.

Σας επισυνάπτουμε και ένα μικρό κείμενο που έχουμε ετοιμάσει.

Θα ήταν περιττό να αναφέρουμε το πόσο σημαντική θεωρούμε την σύνδεση του πολιτισμού με το συνδικαλιστικό μας κίνημα και το ρόλο που μπορεί να εκπληρώσει στις σύγχρονες συνθήκες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του mai lή στο 6981021781.

Σας ευχαριστούμε.

Ζαφείρης Ανδρέας, μέλος του ΔΣ του ΚΕΜΕΤΕ, (υπεύθυνος για την Πολιτιστική Λέσχη.)

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΟΛΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.