13-01-21 ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΡΙΜΗΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ ΛΟΓΩ COVID-19

kathig mathim 400

13-01-21 ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΡΙΜΗΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ ΛΟΓΩ COVID-19

Λόγω παράτασης των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, οι τρίμηνες συμβάσεις  των προσληφθέντων ως προσωρινών αναπληρωτών για την κάλυψη λειτουργικών κενών, τα οποία προκύπτουν από λόγους συναφείς με τη μετάδοση και διασπορά του νέου κορωνοϊού COVID-19 δύνανται να ανανεώνονται από τους Διευθυντές/ Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, εφόσον εξακολουθεί να υφίσταται η ανάγκη κάλυψης του κενού για το οποίο διενεργήθηκε η πρόσληψη. Για την ανανέωση αυτή είναι απαραίτητη η σύμφωνη γνώμη του προσωρινού αναπληρωτή εκπαιδευτικού ή μέλους ΕΕΠ – ΕΒΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν με τις οικείες Διευθύνσεις / Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, στις οποίες ήδη έχουν σταλεί σχετικές οδηγίες.

Η σχετική εγκύκλιος

πηγή άρθρου: https://www.minedu.gov.gr/ypapegan/ypour-apof/47522-13-01-21-ananeosi-triminon-symvaseon-ton-proslifthenton-os-prosorinon-anapliroton-gia-tin-kalypsi-kenon-logo-covid-19

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.