ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Νο 29

Για τη νέα έκδοση της ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Νο 29 το τρέχον έτος 2013-2014

Αγαπητοί συνάδελφοι, Χρόνια Πολλά

Προετοιμάζοντας όπως κάθε χρόνο τη νέα έκδοση της Εικαστικής Παιδείας, επισημαίνουμε ότι η οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει όλη την Ελλάδα, τις οικογένειές μας και τον κάθε ένα ξεχωριστά, έχει δημιουργήσει μεγάλο προβλήματα και στην Ένωσή μας.

 

Οι πωλήσεις των εκδόσεών μας στα βιβλιοπωλεία, έχουν μειωθεί σημαντικά.

Στα συνέδρια και σεμινάρια που πραγματοποιούνται στη διάρκεια της χρονιάς, οι πωλήσεις έχουν επίσης μεγάλη πτώση με αποτέλεσμα η Ένωση με δυσκολία να ανταποκρίνεται στα λειτουργικά της έξοδα αλλά και στην απόσβεση των εξόδων των εκδόσεων.

Για τους παραπάνω λόγους το ΔΣ αποφάσισε να γίνει η έκδοση της νέας Εικαστικής Παιδείας Νο 29, όπως και πέρυσι με περιορισμένη ύλη, χωρίς τετραχρωμίες.

Απευθυνόμενοι σε εσάς που συμμετείχατε με ομιλία στο συνέδριο Αθήνας το Σεπτέμβριο 2012 και στα σεμινάρια του Χειμώνα στη Θεσσαλονίκη και Κρήτη, να μας αποστείλετε την εισήγησή σας μέχρι τέλος Μαΐου, λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω.

Το κείμενο (μόνο σε Word), να περιοριστεί όσο είναι δυνατό σε λιγότερες σελίδες και οι φωτογραφίες να αποσταλούν σε (jpeg/gif/png) με καλή ανάλυση ώστε να αποδίδουν καλά σε ασπρόμαυρη εκτύπωση.

Παρακαλούμε πολύ, να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, ώστε να γνωρίζουμε αν παραλάβατε αυτή την επιστολή και αν θα έχετε συμμετοχή στη νέα έκδοση, με πόσες σελίδες κλπ.

Για το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 Η Γραμματέας                                                                             Η Πρόεδρος

 Ν. Παληοκώστα                                                                           Ζ. Χατζή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.