Ενημέρωση προς συνταξιούχους εκπαιδευτικούς 3-5-2014

olme_syntaxiouxoi.jpg
ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 3-5-2014
Ενημέρωση στους συναδέλφους ΠΕ08 που έχουν συνταξιοδοτηθεί

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Σ.ΕΚ) http://synaxekpedeftikoi.blogspot.com/, mail: syntaxekpedeftikoi@gmail.com

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Τετάρτη,7/5, ώρα 10.30 στο Υπουργείο Εργασίας

Με την ψήφιση και νέων σφαγιαστικών νόμων, στην πραγματικότητα νέου μνημονίου, επικουρικές συντάξεις και κύρια σύνταξη θα μειωθούν μετά τις εκλογές,. Ο αρμόδιος Υπουργός εργασίας το επιβεβαίωσε. Στο μεσοπρόθεσμο που ψηφίζεται προβλέπεται η συγχώνευση όλων των επικουρικών σε ένα ταμείο με ότι αυτό συνεπάγεται: Βέβαιη η κατάργηση για μας του ενός επικουρικού ταμείου.
Η πολιτική αυτή δε σηκώνει βελτιώσεις, ούτε θεραπεύεται με βότανα βελτιωτικά και ξόρκια. Πρέπει να ανατραπεί, για να σωθούμε.. Κατακτήσεις ενός αιώνα με αιματηρούς αγώνες, μέσα σε 4χρόνια η τρόικα και η συγκυβέρνηση τις πέταξαν στα σκουπίδια. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι βιώνουν για δεύτερη φορά το θεσμό της δουλείας.
Το Δ.Σ της Π.Ε.Σ.ΕΚ καλεί όλους τους συνταξιούχους ιδιωτικού και δημόσιου τομέα σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο εργασίας, ΣΤΑΔΙΟΥ 29, την Τετάρτη, 7/5, ώρα 10.30. Ο Υπουργός εργασίας και η συγκυβέρνηση πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι θα μας βρουν απέναντι τους. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Μας πετάνε στο δρόμο, αλλά θα μας βρουν στους δρόμους εξοργισμένους. Τους κόπους μιας ζωής δε θα τους επιτρέψουμε να τους δωρίσουν στην τρόικα και στο ΔΝΤ.
Από το Δ.Σ της Π.Ε.Σ.ΕΚ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.