Για τη νέα έκδοση της ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Νο 30 για το έτος 2014-15

Αγαπητοί συνάδελφοι, Προετοιμάζοντας όπως κάθε χρόνο τη νέα έκδοση της Εικαστικής Παιδείας, υπενθυμίζουμε ορισμένα θέματα σχετικά με τις εκδόσεις μας.
Οι πωλήσεις των εκδόσεών μας στα βιβλιοπωλεία, έχουν μειωθεί σημαντικά.

Στα συνέδρια και σεμινάρια που πραγματοποιούνται στη διάρκεια της χρονιάς, οι πωλήσεις έχουν επίσης μεγάλη πτώση με αποτέλεσμα η Ένωση με δυσκολία να ανταποκρίνεται στα λειτουργικά της έξοδα αλλά και στην απόσβεση των εξόδων των εκδόσεων.

Η απόφαση της Ένωσης τη χρονιά που πέρασε, να μην μειώσει την ετήσια συνδρομή, όπως ζητούσαν τα μέλη μας, αλλά να την κρατήσει όπως έχει στα 25€ προσφέροντας παράλληλα το τεύχος δωρεάν, ήταν μια θετική διευθέτηση, διότι αφ’ ενός προωθήθηκε το περιοδικό, αφ’ εταίρου με τις εγγραφές των μελών στην Ένωση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, βγήκαν τα έξοδα του περιοδικού.

Και γι αυτή τη χρονιά για όλους τους παραπάνω λόγους το ΔΣ αποφάσισε να γίνει η έκδοση της νέας Εικαστικής Παιδείας Νο 30, όπως και πέρυσι με περιορισμένη ύλη, χωρίς τετραχρωμίες και να διανεμηθεί στα μέλη μας δωρεάν. Απευθυνόμενοι σε εσάς που συμμετείχατε με ομιλία στο συνέδριο Αθήνας το Σεπτέμβριο 2013 και στα σεμινάρια του Χειμώνα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ζητούμε να μας αποστείλετε την εισήγησή σας μέχρι τέλος Μαΐου 2014, λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω. Το κείμενο (μόνο σε Word), να περιοριστεί όσο είναι δυνατό σε λιγότερες σελίδες και οι φωτογραφίες να αποσταλούν σε (jpeg/gif/png) με καλή ανάλυση ώστε να αποδίδουν καλά σε ασπρόμαυρη εκτύπωση.

Παρακαλούμε πολύ, να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, ώστε να γνωρίζουμε αν παραλάβατε αυτή την επιστολή και αν θα έχετε συμμετοχή στη νέα έκδοση, με πόσες σελίδες κλπ.

enoshkkm@otenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.