Τριήμερο Εικαστικό – Παιδαγωγικό Σεμινάριο στην ΑΣΚΤ, 4-6/2 2016 στην Αθήνα

Προετοιμάζοντας το σεμινάριο στην Αθήνα

Η Τέχνη στην εκπαίδευση για τη διαχείριση κρίσεων και τη διάδοση ανθρωπιστικών αξιών

Τριήμερο Εικαστικό – Παιδαγωγικό Σεμινάριο

Αίθουσα κινηματογράφου της ΑΣΚΤ (Πειραιώς 256)

Πέμπτη 4 έως και Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016.

Το σεμινάριο θα πλαισιώνεται από παρουσιάσεις εργασιών και εργαστήρια.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε παρουσιάζοντας δειγματική εργασία διάρκειας 15΄-20΄ ή εργαστηρίου εικαστικού ή παιδαγωγικού, παρακαλείσθε να ενημερώσετε την Ένωσή μας μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, προκειμένου να συμπεριληφθείτε στο πρόγραμμα.

Έχει δοθεί η έγκριση άδειας από το ΥΠΕΠΘ για την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 και θα αφορά τους εικαστικούς εκπαιδευτικούς (ΠΕ08) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας.

Το σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι διδάσκουν στην Αττική και συγκεκριμένους νομούς που παραθέτουμε.

(Νομοί: Αττικής, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Χανίων, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Χίου, Λέσβου, Σάμου).

Σημειώνουμε ότι αυτή τη φορά άδεια δικαιούνται και οι αναπληρωτές.

Επισυνάπτουμε την έγκριση του ΥΠΕΠΘ.

 

Όσον αφορά τις ομαδικές εκθέσεις μαθητών που προγραμματίζει η Ένωση να πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο και τον Μάιο 2016 με θέμα«Ζωγραφίζουμε για την ειρήνη των λαών και τις ανθρώπινες αξίες», θα ακολουθήσει νέα αναλυτική ενημέρωση στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.