Κυκλοφόρησε η Εικαστική Παιδεία Νο34

Κυκλοφόρησε η Εικαστική Παιδεία Νο34, 2018. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει διανέμεται δωρεάν στα μέλη μας με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής τους.
Στο τεύχος περιέχονται:
Με τον καθιερωμένο τίτλο «Σκέψεις πάνω στην τέχνη» μεταφράσεις κειμένων μεγάλων καλλιτεχνών, τα οποία δίνουν στοιχεία που βοηθούν την προσέγγιση στο έργο τους.

  • Παρουσιάσεις εργασιών του ετήσιου Συνεδρίου και Σεμιναρίων Αθήνας και Θεσσαλονίκης για τη χρονιά 2017-18.
  • Μεγάλο μέρος της ύλης είναι αφιερωμένο στο θέμα «Αναδημιουργώ, Ανακυκλώνοντας», που τροφοδότησε αυτή τη χρονιά και τις ομαδικές μαθητικές εκθέσεις που διοργάνωσε η Ένωση σε όλη την Ελλάδα.
  • Επίσης παρουσιάζεται η ημερίδα που διοργανώθηκε στην ΑΣΚΤ σε συνεργασία με το ΕΕΤΕ και τις ΑΣΚΤ Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Φλώρινας, Ιωαννίνων, με σκοπό τη διερεύνηση των δυνατοτήτων διαμόρφωσης κοινών κατευθύνσεων.

Το τεύχος 34 και όλη η σειρά του περιοδικού Εικαστική Παιδεία διανέμεται δωρεάν στα νέα και παλαιά μέλη της Ένωσης, εικαστικούς εκπαιδευτικούς στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αναπληρωτές και μόνιμους των Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων. Προϋπόθεση για τη χορήγηση είναι η εγγραφή στην Ένωση με την προσκόμιση αντίγραφου πτυχίου ΑΣΚΤ και βεβαίωση από τη Διεύθυνση του σχολείου, με την οποία θα πιστοποιείται η διδασκαλία του μαθήματος των Εικαστικών από τον αιτούντα.

 

Δείτε τα περιεχόμενα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.