Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Μετάταξη Εκπαιδευτικών

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Μετάταξη Εκπαιδευτικών Α΄/βάθμιας και Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης σε Θέσεις Ε.Ε.Π & Ε.ΔΙ.Π ανακοινώθηκε από το Τμήμα Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το Τμήμα Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών, με την υπ’ αριθμό 4 απόφαση της συνεδρίασης της 9ης Προσωρινής Συνέλευσης του Τμήματος (ακαδημαϊκού έτους 2019-2020), καλεί μόνιμους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατόχους διδακτορικού τίτλου στα επιστημονικά αντικείμενα που θεραπεύει η Σχολή, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις, βάσει της παρ. 7 του άρθρου 33 του ν.4386/2016 (ΦΕΚ 83/11-1-2016) όπως αντικαταστάθηκε από την παρ. 4 του άρθρου 20 του ν.4452/2017 (ΦΕΚ 17/15-2-2017), να υποβάλουν αίτηση μετάταξης σε θέση Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού ή σε θέση Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) στο Τμήμα, στα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα/γνωστικές περιοχές:

1. Πληροφορική
2. Αγγλική Γλώσσα
3. Μουσική και Σκηνική Ερμηνεία: Φωνητική αγωγή ή Μουσικοκινητική αγωγή
4. Εικαστικά: Ελεύθερο και γραμμικό Σχέδιο ή Πολυμέσα ή Σκηνογραφία ή Ενδυματολογία Οι υποψήφιοι καλούνται να αποστείλουν ή να καταθέσουν στην γραμματεία του Τμήματος Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών το αργότερο έως και τις 24 Φεβρουαρίου 2020, τα εξής δικαιολογητικά:

  • 1. Αίτηση Μετάταξης στο Τμήμα Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
  • 2. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα
  • 3. Αντίγραφο του Διδακτορικού Διπλώματος και λίστα δημοσιευμένου έργου σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.
  • 4. Αποδεικτικά διετούς, μετά τη λήψη του διδακτορικού, εκπαιδευτικής εμπειρίας ή εμπειρίας σε εργαστηριακό – εφαρμοσμένο – διδακτικό έργο ή αναγνωρισμένο επαγγελματικό/ερευνητικό έργο σε σχετικό επιστημονικό πεδίο ή τουλάχιστον διετή σχετική εργασία σε ερευνητικά κέντρα της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή συνδυασμό των παραπάνω.

Αποστολή των δικαιολογητικών στη Δ/νση:
Τμήμα Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών
Σχολή Καλών Τεχνών
Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Βασιλέως Κωνσταντίνου 21 & Τερζάκη, Ναύπλιο, ΤΚ 21100
ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (Εmail): pda-secr@uop.gr
Πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 27520 96129 και 27520 96127

Δείτε/κατεβάστε την πρόσκληση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.