Αποτυπώματα – Χρώματα – Συναισθήματα, παιδαγωγικό σεμινάριο στην ΑΣΚΤ, 2-4 Φεβρουαρίου 2017

Με αφορμή τη διοργάνωση των ομαδικών μαθητικών εκθέσεων πανελλαδικά, που προγραμματίζονται από την Ένωση την Άνοιξη 2017, το θέμα των χειμερινών σεμιναρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι το ίδιο με αυτό των εκθέσεων, «Αποτυπώματα – Χρώματα – Συναισθήματα», με το βασικό του περιεχόμενο να περιστρέφεται γύρω από αυτό το θέμα.

Το σεμινάριο θα πλαισιώνεται από παρουσιάσεις εργασιών και εργαστήρια.

Έχει δοθεί η έγκριση άδειας από το ΥΠΕΠΘ για την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 και θα αφορά τους εικαστικούς εκπαιδευτικούς (ΠΕ08) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας. Θα δοθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης.

Το σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι διδάσκουν στην  Αττική και συγκεκριμένους νομούς που παραθέτουμε.

(Νομοί: Αττικής, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Χανίων, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Χίου, Λέσβου, Σάμου).

Σημειώνουμε ότι, όπως πέρυσι, άδεια δικαιούνται και οι αναπληρωτές.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιευτεί μετά τις 20 Ιανουαρίου 2017

Από την Ενωση εκπαιδευτικών εικαστικών μαθημάτων

Η  έγκριση του ΥΠΕΠΘ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.