Τριήμερο Εικαστικό – Παιδαγωγικό Σεμινάριο Ένωσης

Η Ένωση προγραμματίζει όπως κάθε χρόνο τη διοργάνωση των χειμερινών σεμιναρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα θέματα που θα παρουσιαστούν με εισηγήσεις και εργαστήρια αφορούν:

  1. Εικαστικές δημιουργίες που προετοιμάζουν για την πανελλαδική ομαδική έκθεση των μαθητών με θέμα «Συμπερίληψη – Ένα σχολείο χωρίς αποκλεισμούς».
  2. Θέματα παιδαγωγικά και εργασιακά σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνάδελφοι εκπαιδευτικοί κυρίως της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (μόνιμοι, αναπληρωτές).

Το τριήμερο σεμινάριο της Αθήνας, προγραμματίζεται για τις 6- 8 Φεβρουαρίου 2020 στην ΑΣΚΤ.

σεμινάριο ένωσης, όλοι διαφορετικοί - όλοι ίσοι

Η έγκριση άδειας από το ΥΠΑΙΘ για την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 θα αφορά στους εικαστικούς εκπαιδευτικούς (ΠΕ08) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας. (κατεβάστε την έγκριση του ΥΠΑΙΘ)

Για τις εισηγήσεις και εργαστήρια του σεμιναρίου με θέμα «Συμπερίληψη – Ένα σχολείο χωρίς αποκλεισμούς» οι συνάδελφοι που ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε παρουσιάζοντας δειγματική εργασία διάρκειας 15΄- 20΄ ή και εργαστήριο, σχετικά με το θέμα του σεμιναρίου, παρακαλείσθε να ενημερώσετε την Ένωσή μας μέχρι τις 20  Ιανουαρίου 2020, προκειμένου να συμπεριληφθείτε στο πρόγραμμα. Θα δοθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης.

Το σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι διδάσκουν στην  Αττική και συγκεκριμένους νομούς που παραθέτουμε. (Νομοί: Αττικής, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Χανίων, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Χίου, Λέσβου, Σάμου).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημειώνουμε ότι άδεια για επιμορφωτικούς και επιστημονικούς λόγους,  δικαιούνται όπως οι μόνιμοι και οι αναπληρωτές!

Έγκαιρα ενημερώνετε τους Διευθυντές των σχολείων σας και τη Διεύθυνση, ζητώντας την άδεια. Τους δίνετε την έγκριση άδεις του Υπουργείου που επισυνάπτουμε. Το πρόγραμμα θα το πάτε στην επιστροφή σας μαζί με τη βεβαίωση παρακολούθησης.

 Οι νέοι συνάδελφοι που επιθυμούν να γίνουν μέλη της Ένωσης, είναι απαραίτητο παράλληλα με την ετήσια συνδρομή, να έχουν μαζί τους το αντίγραφο του πτυχίου τους.

 Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιευθεί έγκαιρα μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2020.

(κατεβάστε την έγκριση του ΥΠΑΙΘ)

ΤΟ ΔΣ της Ένωσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.