14-09-21 Ομάδες και κλάδοι μαθημάτων, τρόπος και χρόνος εξέτασης και βαθμολόγησης, ορισμός και υποχρεώσεις επιτηρητών, υποχρεώσεις μαθητών κατά τη διάρκεια της εξέτασης, τρόπος διατύπωσης των θεμάτων, βαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων των προαγωγικών και α

14-09-21 Ομάδες και κλάδοι μαθημάτων, τρόπος και χρόνος εξέτασης και βαθμολόγησης, ορισμός και υποχρεώσεις επιτηρητών, υποχρεώσεις μαθητών κατά τη διάρκεια της εξέτασης, τρόπος διατύπωσης των θεμάτων, βαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων, αναβαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων ΓΕΛ, τρόπος φύλαξης των γραπτών κ.α. 

Σας γνωστοποιούμε ότι στο ΦΕΚ Β΄ 4134/09-09-2021 δημοσιεύτηκε η με αρ. πρωτ. 102474/Δ2/20-08-2021 Υπουργική Απόφαση με θέμα: «Ομάδες και κλάδοι μαθημάτων, τρόπος και χρόνος εξέτασης και βαθμολόγησης, ορισμός και υποχρεώσεις επιτηρητών, υποχρεώσεις μαθητών κατά τη διάρκεια της εξέτασης, τρόπος διατύπωσης των θεμάτων, βαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων, αναβαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων του Γενικού Λυκείου, τρόπος φύλαξης των γραπτών και κάθε άλλο σχετικό θέμα».

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των Γενικών Λυκείων και Λυκείων ΕΑΕ να ενημερώσουν σχετικά τους/τις εκπαιδευτικούς, τους/τις μαθητές/τριες και τους γονείς – κηδεμόνες τους.

Επισυνάπτεται το ανωτέρω ΦΕΚ.

πηγή άρθρου: https://www.minedu.gov.gr/ypapegan/ypour-apof/50052-14-09-21-omades-kai-kladoi-mathimaton-tropos-kai-xronos-eksetasis-kai-vathmologisis-orismos-kai-ypoxreoseis-epitiriton-ypoxreoseis-mathiton-kata-ti-diarkeia-tis-eksetasis-tropos-diatyposis-ton-thematon-vathmologisi-ton-grapton-dokimion-ton-proagogikon-kai-apolytirion-eksetaseon-anavathmologisi-ton-grapton-dokimion-proagogikon-kai-apolytirion-eksetaseon-gel-tropos-fylaksis-ton-grapton-k-a

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.