Ετήσιο σεμινάριο Β. Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη 6- 7 Μαΐου 2019

Σας ενημερώνουμε ότι το ετήσιο διήμερο σεμινάριο Β. Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί και αυτή τη χρονιά στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης – Πυλαία, Δευτέρα 6 και Τρίτη 7 Μαΐου 2019, δηλαδή αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Για τις εισηγήσεις και εργαστήρια του σεμιναρίου με θέμα «Οι καλλιτέχνες εκπαιδευτικοί δημιουργούν» όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε παρουσιάζοντας δειγματική εργασία διάρκειας 15΄- 20΄ ή και εργαστήριο, σχετικά με το θέμα του σεμιναρίου, παρακαλείσθε να ενημερώσετε την Ένωσή μας μέχρι τις 20 Απριλίου 2019, προκειμένου να συμπεριληφθείτε στο πρόγραμμα.

Δόθηκε η έγκριση άδειας από το ΥΠΕΘ για τη Δευτέρα 6 και Τρίτη 7 Μαΐου 2019. (Πατήστε εδώ και κατεβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης και την έγκριση του Υπουργείου)
Το σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι εικαστικοί εκπαιδευτικοί ΠΕ08 της Κεντρικής, Δυτικής, Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκη, Θεσσαλία, καθώς επίσης η περιφέρεια Ηπείρου και Ιονίων Νήσων. (Νομοί: Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών, Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ροδόπης, Ξάνθης, Άρτας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Φλώρινας, Γρεβενών Καστοριάς, Κοζάνης, Καρδίτσας, Λάρισας, μαγνησίας, Τρικάλων, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Λευκάδας, Ζακύνθου).

Σημειώνουμε ότι άδεια δικαιούνται και οι αναπληρωτές.
Εδώ επισημαίνουμε ότι οι αναπληρωτές που επιθυμούν να παραβρεθούν στο σεμινάριο οφείλουν έγκαιρα (πριν κλείσουν για τις γιορτές του Πάσχα) να κάνουν αίτηση για επιμορφωτική άδεια μέσω του σχολείου τους προς τη Διεύθυνση στην οποία ανήκουν, προσκομίζοντας και την έγκριση του ΥΠΕΘ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μερικοί διευθυντές αντί να δώσουν επιμορφωτική άδεια (από άγνοια, ή πρόθεση), προτείνουν την κανονική άδεια. Οι συνάδελφοι αναπληρωτές δεν πρέπει να το δεχθούν, διότι έχουν οικονομική επιβάρυνση. Αν αυτό δεν γίνει αποδεκτό, καλό είναι να απευθύνονται για διαμεσολάβηση στην Ένωση.

Πατήστε εδώ και κατεβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης και την έγκριση του Υπουργείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.