Πρόσκληση συμμετοχής σε Ερευνητική Ομάδα Εργασίας

Το Εργαστήριο Νωπογραφίας & Φορητών Εικόνων της Α.Σ.Κ.Τ. απευθύνει πρόσκληση σε συναδέλφους εικαστικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε Ερευνητική Ομάδα Εργασίας, με θέμα την «Διδακτική και Διδασκαλία στην Α΄/βάθμια Εκπαίδευση της Εικαστικής Πράξης, όπως απορρέει από την Αρχαιοελληνική και Βυζαντινή Τέχνη».

Σκοπός της Ομάδας είναι να παραχθεί επικουρικό εκπαιδευτικό υλικό υπό μορφή πρότυπων παραδειγμάτων μαθημάτων, απευθυνόμενο στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εμπλουτίζοντας την εκπαιδευτική πρακτική.

Οι σχετικά ενδιαφερόμενοι/ες συνάδελφοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στην Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων, μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017. Οι Εργασίες της Ομάδας θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2018.

Το χρονοδιάγραμμα εργασιών και ο χρόνος συναντήσεων θα καθοριστούν κατόπιν της συστάσεως και οριστικοποίησης της Ομάδας Εργασίας. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων προτείνεται να είναι τα 15 άτομα.

Δημοσθένης Αβραμίδης
Αναπληρωτής Καθηγητής Α.Σ.Κ.Τ
Εργαστήριο Νωπογραφίας & Φορητών Εικόνων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.